Below you will find a brief summary of The Fall of the Euro in various languages

Dansk sammendrag af The Fall of the Euro

French

Spanish

Portuguese

Greek

Russian

Danish

Swedish

Finnish

Polish

Russian

Chinese

Japanese

 

Hvorfor har Euro-krisen været så langstrakt, og hvorfor har Europæiske institutioner ladet flag_denmarkarbejdsløsheden eksplodere.

Man man ikke forstå den fælles Europæiske valuta uden at forstå dens historie. Euroen var bragt til verden af politiske arsager. Økonomi spilled en mindre rolle. Det er ironisk, fordi en beslutning om at opgive sin selvstændige valuta er en af de vigtigste økonomiske beslutninger et land kan tage.

Der er ikke nogen politisk union, som binder Eurozonen sammen. Beslutninger træffes som et kompromis mellem 17 uafhængige nationer. Det er in inefficient og langsom process.

Mangel på politisk union er en voldsom begrænsning på valutaunionens evne til at håndtere økonomisk og finansiel krise. Det implicerer at lande some er ramt a krise bliver fastlåst I en bekostelig tilstand med deflation. Justeringsmekanismen minder on den som var I kraft under guldstandarden for næsten 100 år siden. Den økonomiske pine skaber politisk konflikt, som kunne være årsag til krise i fremtiden.

Alternativet til mere integration er en form for opsplitning af Euroen. Hvis medlemslandene ikke kan blive enig om en fælles politik, er den logiske løsning at bevæge sig tilbage til uafhængig økonomis politik og uafhængige valutaer. Ideen om opsplitning af den fælles valuta er kompleks og forbindet med en del mystik. Der er mange myter some skal bekæmpes.

Den originale version af Euroen er død. En ny version er ved at blive konstrueret. De Europæiske embedsmænd I Bruxelles of Frankfurt kalder den nye Euro for EMU 2.0. Men den er endnu ikke færdig. Det er for tidligt at sige med sikkerhed hvilken type valuta Euroen vil blive I fremtiden, og om den kan overleve den nuværende økonomiske of sociale krise.

Europas skæbne og bevægelserne i de globale finansielle markeder er tæt forbinded med hvordan Euroen udvikler sig.

Bliver det en stærk valuta? Bliver det en blød valuta? Eller bryder den sammenHvordan vi kommer igennem det nuværende overgangsfase vil bestemme Euroens egenskaber I fremtiden, med konsevenser for millioner af borgere I Europa.

 

哈日Hvorfor欧元krisenværetSA langstrakt,OG hvorfor哈日Europæiskeinstitutioner ladetarbejdsløshedeneksplodere。

:男子IKKEforstå书房fællesEuropæiskeValuta公司UDEN在回顾历史forstå窝点。韦登AF politiske arsager Euroen的VAR bragt胡麻。煎饼洒EN明德雷ROLLE。 DET ER ironisk,fordi带连接beslutning的OM罪selvstændigeopgive Valuta公司ER AF vigtigsteøkonomiskebeslutninger等土地根踏歌。

明镜儿IKKE NOGEN politisk工会,索姆粘合剂Eurozonen的sammen。 BeslutningertræffesSOM等kompromis mellem 17uafhængigenationer。 DET ER在低效OG langsom过程。